User Name

Password

Info New or Forgotten?

BARDIENST/KEUKENDIENST

BARDIENST EN KEUKENDIENST ROOSTER

Wil je als lid van onze vereniging het rooster inzien? Dan moet je eerst inloggen. Dit kan rechts boven in deze pagina.

De barexploitatie is bij TV HBC in eigen beheer. Dit houdt in dat in principe alle HBC-leden boven de 18 jaar een aantal malen per jaar verplicht zijn bardienst te draaien. Met de huidige samenstelling van het ledenbestand betekent dit voor seniorleden 3x per jaar, voor dagleden 4x per jaar. Lidmaatschap van TV HBC is onlosmakelijk verbonden met het draaien van bardiensten.

Info over de bardienst 2018

Als de bardiensten zijn ingedeeld krijgen diegene die ingedeeld zijn daar een e-mail over. Het bardienstrooster staat vanaf 1 februari op de site. Per dienst ontvang je één mail!

Ruilen van de bardienst
Wil je liever ruilen van bardienst dan dien je zelf voor vervanging te zorgen. Zie hiervoor het bardienstrooster (zie link bovenaan deze pagina). Je kan de wijziging niet zelf in het rooster aanbrengen. Geef je wijziging altijd door aan je barcoördinator (zie lijst hiernaast) zodat de juiste persoon de herinneringsmail krijgt. 

Herinneringsmail met aanwijzingen
5 dagen voor je bardienst ontvang je een herinneringsmail, daar staat in waar je de sleutels op moet halen en alle afspraken omtrent de bardienst.

Hou dus de mailing over bardienst goed in de gaten, zorg zelf voor vervanging als je niet kan en geef dit altijd door aan de barcoördinator.

Zorg ervoor dat je e-mail gegevens "up to date" zijn!  Ga hiervoor naar deze pagina.

Certificaat verantwoord alcohol schenken (IVA)

De Drank- en Horecawet vereist dat er altijd een barvrijwilliger aanwezig is die een instructie verantwoord alcohol schenken (IVA) heeft gevolgd, op tijden dat er alcohol wordt geschonken in een sportkantine.
NOC*NSF heeft gewerkt aan een IVA toets die sportverenigingen gratis online wordt aangeboden via de website van de NOC*NSF.

Hoe behaal ik mijn IVA certificaat?
Ga naar de website www.nocnsf.nl/IVA   Wanneer je de teksten en filmpjes hebt gezien en gelezen ben je in staat om de test te maken De test heeft 20 vragen. 
Er word voor het uitvoeren van de test wat gegevens gevraagd. Bij de naam van de barverantwoordelijke mag je: Mok van Stein invullen en bij het e-mailadres: info@tvhbc.nl. Na het succesvol afronden van de test kan de barvrijwilliger direct een certificaat uitprinten. Ook krijg je een .pdf certificaat met de mail. Succes!

Wat wordt er tijdens je bardienst van je verwacht?

HELP ik weet niet (meer) wanneer ik bardienst heb

Als je ingedeeld bent voor de bardienst ontvang je hierover een "automatische" mail. Ben je je mailtje kwijt? Dan begrijpen we dat het rooster te lang. Dit kan kan je beter als volgt doen:

  • log in in de rechterbovenhoek van de site. Weet je je inlogcodes niet vraag die dan aan via 'nieuw of vergeten'
  • Ga in de menubalk naar 'voor leden'
  • Ga vervolgens naar 'Privé'
  • Klik op het mapje 'Agenda'
  • Staat er niets in je agenda? Dan ben je nog niet ingedeeld.

BARCO÷RDINATOREN MAANDAG T/M VRIJDAG OVERDAG

Log in om de lijst met barcoördinatoren te zien. Je kan inloggen door je gebruikersnaam en wachtwoord in de rechter bovenhoek van deze pagina in te vullen.

BARCO÷RDINATOREN AVOND EN WEEKEND

Log in om de lijst met barcoördinatoren te zien. Je kan inloggen door je gebruikersnaam en wachtwoord in de rechter bovenhoek van deze pagina in te vullen.

KEUKENDIENST

Bij verhindering dien je zelf vervanging te regelen. Het ruilen met een andere keukendienst heeft de voorkeur. Kijk hiervoor op onderstaande keukendienst rooster. Log in om het Keukendienst rooster te zien. Je kan inloggen door je gebruikersnaam en wachtwoord in de rechter bovenhoek van deze pagina in te vullen.

Heb je vragen over de keukendienst of heb je je keukendienst geruild? Mail dan naar: keukendienst@tvhbc.nl