User Name

Password

Info New or Forgotten?

PARTNERS

Lid van de KNLTB

Lid van de KNLTB

Ruim 1700 tennisverenigingen, en daarmee 600.000 tennissers, zijn aangesloten bij de KNLTB. Hiermee is de tennisbond in grootte de tweede sportbond van Nederland. De KNLTB adviseert en ondersteunt besturen van tennisverenigingen op het gebied van verenigingsbeleid, accommodatie en bij juridische geschillen. De tennisbond is verantwoordelijk voor landelijke en districtscompetities, toernooien, voor de opleiding van tennisleraren en scheidsrechters. 
Verder heeft de KNLTB tot doel het promoten van de tennissport en het vergroten van de betekenis van tennis in de samenleving. Ten slotte begeleidt de KNLTB jeugdig talent op weg naar de top en organiseert topevenementen als de Davis Cup en alle nationale kampioenschappen. 

website KNLTB 

Tennisvereniging Smash

Is een tennisvereniging voor mensen met een verstandelijke of kleine lichamelijke beperking. Deze tennisvereniging maakt in de zomermaanden gebruik van het tennispark van T.V. H.B.C. Voor meer informatie over T.V. Smash kijk ook op de website  Of stuur een e-mail  naar de secretaris van T.V. Smash, Jos Huigen.

HBC Sport

HBC Sport

Tennisvereniging HBC is een subvereniging van HBC Sport, de rooms katholieke sportvereniging Heemstede Berkenrode Combinatie, opgericht in oktober 1902. 
De verenigingen, die momenteel deel uitmaken van de grote HBC-familie hebben in totaal ongeveer 2.000 leden.

De andere verenigingen van HBC Sport zijn:

HBC Voetbal  website Voetbal 

HBC Tafeltennis website Tafeltennis 

HBC Badminton website Badminton 

HBC Bridge de Toekomst website Bridge 

HBC Gymnastics website Gymnasticis