User Name

Password

Info New or Forgotten?

Tennisvereniging HBC DUBBEL OPEN

TVHBC Dubbel Open 2018

TVHBC Dubbel Open 2018

Een schot in de roos!

Afgelopen week hebben 100 deelnemers gestreden voor de prijzen tijdens ons SPORT 2000 HBC DUBBEL OPEN.  We kunnen terug kijken op een prachtige week waarin er 98 wedstrijden gespeeld zijn.  Een toernooi dat dit jaar voor het eerst werd georganiseerd.

Een toernooi dat mooi heeft uitgepakt en zeker volgend jaar weer terug zal komen!
In de week aanlopend naar het toernooi waren we bang dat het weer roet in het eten zou gaan gooien. Met de – 10 graden en de sneeuw werd het toch even billen knijpen. Gelukkig viel het allemaal reuze mee en hebben we alleen zaterdagavond en zondagochtend echt last gehad van de regen. Het fijne aan onze kunstgrasbanen is natuurlijk dat er snel weer gebruik van gemaakt kan worden waardoor de wedstrijden allemaal uitgespeeld konden worden.

Op de finale dag werden er prachtige en hele spannende finales gespeeld. Typerend voor ons toernooi is dat er veel wedstrijdtiebreaks gespeeld zijn! De deelnemers waren erg aan elkaar gewaagd en er was veel spanning wie uiteindelijk de winnaar of winnares werd van de categorie. Wij kijken er naar uit om volgend jaar weer zo’n prachtig toernooi neer te zetten!
Bent u benieuwd naar alle prijswinnaars ga dan naar deze pagina.

De foto's bekijk je hier. Foto's van de prijsuitreiking.

Frans, Marcel, Willy, Rommy, Fabienne en Tineke, de HBC Dubbel Opentoernooicommissie, willen graag alle deelnemers en vrijwilligers bedanken en daarbij natuurlijk ook onze hoofdsponsor Sport 2000 Heemstede.

 

TOERNOOISPONSOR

TOERNOOI-INFORMATIEBORD

Schema's

Toernooicommissie

Toernooicommissie

Toernooicommissie