User Name

Password

Info New or Forgotten?

JEUGDLIDMAATSCHAP

Met meer dan 210 jeugdleden heeft TV HBC een van de grootste jeugdafdelingen in de Regio IJmond.

Gratis tennisles voor de jeugd.

Alle jeugdleden krijgen in de zomer tennisles via Tennisschool Haarlemmermeer, welke aangesloten is bij onze vereniging. De kosten van deze tennislessen (17x) worden door TV HBC betaald.

Contributie van 1 maart 2018 - 28 februari 2019
Aspiranten t/m 11 jaar inclusief tennislessen in de zomer € 116,00
Junioren t/m 17 jaar inclusief tennislessen in de zomer € 148,00

Groepen
De indeling van de groepen worden door de Tennisschool gedaan voor aanvang van het tennisseizoen. Hiervoor wordt een inschrijfformulier gestuurd per mail waarop de voorkeur van de dagen en de verhinderingen vermeld kunnen worden. De groepen worden op sterkte en leeftijd ingedeeld. Overleg hierover is mogelijk via de mail: info@tennisschoolhaarlemmermeer.nl .

Extra zomertraining
Het is mogelijk in de zomer extra training te krijgen, d.w.z. dat je 2x kunt trainen per week. De kosten die hieraan verbonden zijn bedragen € 45,00. Je kunt je hiervoor opgeven via Tennisschool Haarlemmermeer.

Wintertraining
Alle jeugdleden, en kinderen die op de wachtlijst staan, kunnen inschrijven voor deze training. De inschrijving gaat op dezelfde manier als voor de zomer. Aan deze lessen zijn kosten verbonden die afhankelijk zijn van de grote van de groep.

Competitie spelen
De opzet binnen de vereniging is dat alle kinderen, die dit willen, zich op kunnen geven om competitie te gaan spelen en wij ons best doen om deze ook in te schrijven voor de competitie.

Tenniskids Wordtour
Deze competitie is voor de jongste jeugd en wordt op zondagmorgen en woensdagmiddag gespeeld. Meer informatie hierover op de pagina van de Worldtour.

KNLTB Voorjaars en Najaarscompetitie
Deze is voor de oudere jeugd en wordt op de vrijdagmiddag en de zondagmorgen gespeeld.
Meer informatie hierover op de pagina van de Competitie.

Toernooien
Naast de tennislessen en de competitie worden er nog diverse jeugdtoernooien georganiseerd. Openingstoernooi, de Jeugd Club Kampioenschappen, het Junior Senior toernooi en het sluitingstoernooi.
Junioren die voor het laatste jaar in de jeugd spelen (dus volgend jaar senior worden) mogen inschrijven bij de senior toernooien op ons park.

Vrijspelen op het eigen park
Met je KNLTB tennispas mag je iedere dag op de daarvoor bestemde banen vrijspelen. Pasje op het afhangbord ophangen. Introducés zijn mogelijk tegen betaling aan de bar. 
Lees meer over introducés en afhangen 

Vragen? 
Mail naar jeugdcommissie@tvhbc.nl Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Mail de jeudcommissie 

Jeugdcommissie

Jeugdcommissie

Jeugdlid worden?

Voor de jeugd van 6 t/m 17 jaar. De jeugdleden zijn onderverdeeld in aspiranten en junioren. Aspiranten in het seizoen 2018 zijn geboren in 2007 of recenter. Junioren in het seizoen 2018 zijn geboren in  2001, 2002, 2003, 2004, 2005 of 2006. 

Aangemeld als lid? Lever dan je pasfoto in! (lees hieronder)

Nog vragen? 
Mail naar Frans Heems f.heems@planet.nl 


Aanmelden als junior- of aspirant lid      

KNLTB pasjes

KNLTB pasjes

Pasfoto inleveren!!
Wilt u, na het aanmelden als lid, per direct uw DIGITALE pasfoto in .jpg formaat mailen naar onze ledenadministratie. De foto moet minimaal 400 pixels breed en 600 pixels hoog zijn en goed gelijkend zijn. Heeft u alleen een 'papieren' pasfoto? Stuur die dan zo spoedig naar Linda Prins - Meerweg 47 - 2103 VB Heemstede.

Wanneer krijg ik mijn pasje?
Als de contributie is betaald kan je je KNLTB pasje begin maart ophalen aan de bar in het clubhuis. Neem altijd je pasje mee als je gaat competitie spelen én als je gaat vrijspelen.

Opzeggen lidmaatschap

Alle lidmaatschappen bij TV HBC lopen automatisch door tenzij er een schriftelijke opzegging bij de ledenadministratie ingediend wordt. 

Opzeggen van het lidmaatschap dient voor 1 november kenbaar gemaakt te worden bij de ledenadministatie. ledenadministratie@tvhbc.nl